• Sancak Mah. Yonca Sk. Süleymaniye Apt. No:12 Selçuklu/KONYA

Periyodik Ev Temizliği

Periyodik ev temizliği çalışma saatleriniz dikkate alınarak evinizin konumu ve temizlik ihtiyaçlarına göre verilen temizlik hizmetine denir. Periyodik ev temizliği aylık, haftalık, günlük olarak sizin belirlediğiniz saatlerde yapılır. Temiz ve rahat bir ortamda yaşam kalitesi yüksek bir hayat sürmeniz için periyodik ev temizliğine önem gösterilmelidir.

Temizlik yapılırken hangi eşyaya hangi temizlik maddesinin kullanılacağı dikkatlice seçilmelidir. Metal eşyalar, beyaz eşyalar, ahşap eşyalar, dolap ve kapılar dikkatlice temizlenmelidir. Temizlik yapılırken, evin, bilgisayar, televizyon, buzdolabı ve masaların üzerinde bulunan önemli evraklarının zarar görmemesine dikkat edilmelidir.

Konya Temizlik Şirketleri arasında lider temizlik firması Ellibeşler Temizlik periyodik ev temizliğinde getirdiği kolay çözümler ve uygun fiyat avantajlarıyla sizin yanınızdadır. Firmamız TSE belgeli kalitesi kanıtlanmış ürünleri ve uzman temizlik kadrosuyla Konya’da 2008 yılından bu yana size hizmet vermektedir. Sektörde yıllardır kalıcılığıyla başarısının tesadüf olmadığını kanıtlamış ve önceliğini müşteri memnuniyeti yaparak referanslarınızla büyümüştür. Siz de temizlikte kaliteyi yakalamak istiyorsanız, için Barışhan Temizlik Şirketi’ni tercih edin.