• Sancak Mah. Yonca Sk. Süleymaniye Apt. No:12 Selçuklu/KONYA

Konya Merdiven Ve Site Temizliği

İnsanın yaşadığı yer o kişi hakkında bilgi veren bir özelliktir. Temiz olan bir yere girdiğiniz zaman direkt olarak pozitif düşüncelerle yaklaşırsınız. O yüzden temizlik konusu hassas bir konudur. Özellikle toplumla birlikte yaşanılan apartman ve site gibi yerlerin temizliği hem zordur hem de uğraş gerektirir. Bu durumlarda profesyonel olarak bu işleri en iyi şekilde yapan firmamızla irtibata geçmeniz yeterli olacaktır. Yaptığımız tüm temizlik işlerinde öz verili ve özenli bir çalışma düzenine sağlamış bir kuruluş olarak hizmetimize devam etmekteyiz. Büyük alan temizliği ile ilgili tüm ekipmanlarımız hazır olup her biri yeni malzemelerdir.

Kullanmış olduğumuz kaliteli malzemeler sayesinde merdiven ve site temizliği ile ilgili tüm işlemleri en iyi şekilde yapmaktayız. Alanında kendinden söz ettirir bir firma olmak için tüm çalışmalarımızda müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviye de tutmak için çaba sarf etmekteyiz. Temizleme alanın büyük olması ya da zor olması bizim açımızdan sorun teşkil etmemektedir. Ekip çalışmasını sahaya en iyi şekilde yansıtabilen bir ekiple çalışmaktayız. Yaptığı işte özenli çalışmaya dikkat eden ve yaptığı işin hakkını veren çalışanlar ile sektörde önemli yerlere gelmiş firma olmanın gururunu yaşıyoruz.

Önceliklerimiz arasında her zaman memnuniyet profili belirlemek olduğu bilinciyle hizmetlerimize tüm hızımızla devam etmekteyiz. Tek yapmanız gereken bizlerle iletişime geçmeniz ve koordinasyon sağlandığı zaman temizlik işlerine başlangıç yaparız. Yapılan değerlendirmeler ve programlar neticesinde hangi zaman diliminde gelinmesi gerektiği konusu çözümü kolay bir şekilde halledilecektir.