• Sancak Mah. Yonca Sk. Süleymaniye Apt. No:12 Selçuklu/KONYA

Konya’da En Kaliteli Temizlik Hizmeti Tercihiniz

Üstün kalite ve hizmet donanımı ile müşterilerimize en iyi şekilde hitap etmekteyiz. Temizlik ve hijyene ihtiyacı olan yaşam alanlarınıza sizlerin talepleri doğrultusunda keşif için gelerek en uygun fiyat garantisi ile gerekli donanımların tespitini gerçekleştirmekteyiz. Hizmetin belirlendiği gün sizlerin belirlediği saatler doğrultusunda gerekli, keşif esnasında tespit edilen personel sayısı ve malzeme donanımları ile hizmetinize hazır bir şekilde bulunmaktayız. Personellerimizin sağlık sigortası güvenceleri tam olarak görev almakta ve tecrübeli, deneyimli kişilerden oluşmaktadır.

Tadilat sonrası temizlik ihtiyaçlarınızda, inşaat bitiminden sonraki kaba temizlik ve ince temizlik ihtiyaçları, genel ev temizlikler, yüksek cam binaların dış cephelerinin hijyeni en iyi şekilde sağlanmaktadır. Profesyonel ekipmanlarımız ile en iyi şartlarda hijyen sağlayarak tertemiz ortamların teslimatını gerçekleştirmekteyiz. Halı yıkama hizmetimizde de buharlı yıkama makineleri ile halılarınızda hijyen sağlamaktayız.

 

Gerekli tüm ekip donanımı ve malzemelerimiz ile aynı gün içerisinde sizin istekleriniz doğrultusunda temizlik işlemleri tamamlanmaktadır. Özenle, evlerinizde ve yaşam alanlarınızda bulunan eşyaların yapılarına zarar vermemek adına en iyi temizlik malzemelerini kullanmaktayız. Kimyasal içermeyen, malzemelere zarar vermeyen temizlik ürünleri tarafımızca özenle seçilmiş olup tamamen bitkisel içerikli ürünler kullanmaya özen göstermekteyiz.